Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Beraní hlavy

fotka Beraní hlavy
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Beraní hlavy:

500 g mletého jehněčího masa  | cca 100 g mletého bůčku nebo zbytek umletých kůží z kuřete  | 2 pórky  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička majoránky  | 2 lžičky soli  | 2 lžíce hladké mouky na obalení  |  tuk na smažení  | omáčka:  | 1/2 l vývaru  | hrst zavařených žampionů  | hrst mraženého hrášku  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce sojové omáčky  | 1 lžička vegety  | špetka cukru krupice  | špetka zázvoru  | 1 lžíce solamylu

Postup přípravy receptu Beraní hlavy:

Mleté maso promícháme s mletými pórky, lisovaným, česnekem a ostatními přísadami. Z hmoty tvoříme koule o velikosti dětské pěsti, které obalíme v hladké mouce a zvolna smažíme ve větším množství tuku do bledého odstínu. Jedna koule je na porci pro 1 osobu.
Osmažené koule vložíme do vařícího vývaru, přidáme žampiony na plátky, ostatní přísady a nakonec mražený hrášek. Pak po částech přidáváme do vývaru solamyl rozmíchaný ve vodě. Až omáčka přiměřeně zhoustne dochutíme ji lisovaným česnekem, vypneme a jidlo hned podáváme. Na talíři můžeme posypat nasekanými ořechy.


Fotky receptu Beraní hlavy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Beraní hlavy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !