Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 14.06. 2025
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bernská mísa

fotka Bernská mísa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bernská mísa:

500 g zadního hovězího masa  | 500 g kysaného zelí  | 100 g anglické slaniny  | 1 cibule  | 1 vepřová nožička  | 1 dl bílého vína  |  šunkový salám  |  sůl

Postup přípravy receptu Bernská mísa:

1. Ze slaniny odkrojíme tuk, nakrájíme jej na malé kostičky a rozškvaříme.
2. Vmícháme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme.
3. Do ohnivzdorné misky urovnáme střídavě vrstvy kysaného zelí, naklepané tenké plátky hovězího masa a anglickou slaninu nakrájenou na kousky.
4. Nahoru položíme očištěnou vepřovou nožičku, kostičky slaniny, cibule a vše pokropíme vínem.
5. Potom doplníme vodou tak, aby potraviny byly v ní ponořeny do dvou třetin.
6. Misku přiklopíme pokličkou a pečeme v mírně vyhřáté troubě nejméně 1 hodinu.
7. Pak pokrm pokryjeme kolečky salámu a pečeme bez pokličky ještě asi 20 minut.
8. Hotový pokrm má maso měkké a tekutinu odpařenou.
Příloha: Vařené brambory.



Fotky receptu Bernská mísa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bernská mísa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !