Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.03. 2025
Dnes má svátek Anděla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaječné omelety plněné zeleninou

Vaječné omelety plněné zeleninou
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Vaječné omelety plněné zeleninou: Upečeme asi 10 malých omeletek. Mezitím připravíme zeleninu, kterou budeme omelety nadívat. Může to být dušená karotka, rozkrojená na malé řezy, nebo stejně upravený chřest nebo patřičný počet fazolov ... …více»

Fazolky zapečené s vejci

Fazolky zapečené s vejci
4. 01. 2008 Luštěninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Fazolky zapečené s vejci : Očištěné fazolky pokrájíme na proužky, v osolené vodě podusíme doměkka a necháme okapat. Na rozehřátém másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, zasypeme moukou, osmažíme dozlatova, zalijeme rozšlehanou ... …více»

Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu

Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu
4. 01. 2008 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Fazole ve smetanové omáčce podávané v chlebu : 24 hodin předem namočíme fazole do vody. Necháme vařit fazole, jemně krájené brambory a konzervované fazolky. Přilijeme smetanu a zahustíme jíškou z másla a hladké mouky. Přidáme kopr, ocet, pepř a s ... …více»

Cajunská rýže s fazolemi

Cajunská rýže s fazolemi
4. 01. 2008 Rýžová jídla +++_______
Příprava receptu Cajunská rýže s fazolemi : V hrnci mírně osolené vody vařte rýži až změkne a poté propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Zatím rozehřejte na pánvi olej a na mírném ohni smažte nakrájené papriky a cibuli až změknou. Přidej ... …více»

Sýrové fondue

Sýrové fondue
4. 01. 2008 Sýrová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýrové fondue: Tvrdé sýry nastrouháme, smícháme s mlékem, smetanou, smetanovým sýrem a za stálého míchání rozehřejeme na krém. V bílém víně rozmícháme škrobovou moučku, vlijeme do roztaveného sýra, přidáme pálenku a ... …více»
 

Zapékaný chřest v sýrové omáčce

Zapékaný chřest v sýrové omáčce
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Zapékaný chřest v sýrové omáčce: Chřest očistíme, dáme na síto a vložíme na pět minut do vařící osolené vody. Vyndáme a na sítě necháme okapat. Nastrouhaný tvrdý sýr rozmícháme ve smetaně, přidáme rozšlehaná vejce a promícháme. Chřes ... …více»

Babiččin zeleninový nákyp

Babiččin zeleninový nákyp
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Babiččin zeleninový nákyp : Cukety zbavíme konců, omyjeme a podélně rozpůlíme. Asi 2 minuty je namáčíme ve slané vodě, pak je vyjmeme a necháme okapat. Papriky krátce opečeme v troubě nebo na plameni a spaříme, abychom je mohli ... …více»

Chlebáky

Chlebáky
4. 01. 2008 Bramborová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Chlebáky: Starší chleba nalámeme na kousky a zalijeme vodou, necháme hodinu nasáknout, potom všechnu vodu slijeme a přidáme ostatní suroviny, jako do klasického bramboráku, smažíme na oleji. Chlebáky podáváme s ... …více»

Plněné kedlubny

Plněné kedlubny
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Plněné kedlubny: Kedlubny oloupeme, vršky odkrojíme a vnitřek vydlabeme tak, aby zůstal asi půl centimetru silný okraj. Na oleji osmažíme očištěnou nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené vydlabané části kedlubny, osolím ... …více»

Balíčky zelených fazolek z Vídně

Balíčky zelených fazolek z Vídně
4. 01. 2008 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Balíčky zelených fazolek z Vídně : Uvařit fazolky v osolené vodě (musí zůstat ještě křupavé). Ihned je namočit do vody s kostkami ledu. Slít. Udělat 6 balíčků fazolek, omotat každý plátkem slaniny a osmažit je na horké pánvi po 2-3 min ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !