Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.03. 2025
Dnes má svátek Růt a Matylda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbová pochoutka v listovém těstě

Houbová pochoutka v listovém těstě
30. 11. 2007 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbová pochoutka v listovém těstě: Na prkénku rozválíme na troše polohrubé mouky listové těsto na obdélník 30 x 40 cm. V míse promícháme mleté maso, nakrájenou cibuli, koření, 2 celá vejce, strouhanku a podušené houby. Do dvou... ... ... …více»

Halušky s hlávkovým zelím

Halušky s hlávkovým zelím
30. 11. 2007 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Halušky s hlávkovým zelím: Hlávkové zelí pokrájíme na nudličky, vložíme do hrnce, podlijeme asi 0,5 dcl vody, přidáme máslo a osolíme. Přikryjeme pokličkou a zvolna dusíme, dokud... ... …více»

Uhlířina s houskovými a bramborovými knedlíky

Uhlířina s houskovými a bramborovými knedlíky
30. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Uhlířina s houskovými a bramborovými knedlíky: Brambory oloupeme pokrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Knedlíky nakrájíme na kostičky, prohřejeme na sádle, přimícháme k bramborám a pokrm omastíme... ... …více»

Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů

Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů
30. 11. 2007 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecké těstoviny se třemi druhy sýrů: Testoviny uvaříme do poloměkka (aby nebyly moc měkké a rozvařené), sýry nastrouháme na hrubém struhadle a vmícháme do lehce schladlých těstovin (v horkých se... ... …více»

Paprikový lusk se zeleninovou směsí

Paprikový lusk se zeleninovou směsí
30. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Paprikový lusk se zeleninovou směsí: Paprikové lusky omyjeme a dáme na pánev se zpěněnou cibulí, přidáme pokrájený česnek, pórek, osolíme a dusíme pod pokličkou až jsou lusky měkké a prasknou. Přidáme nakrájená rajčata... ... …více»
 

Dušené okurky s houbami

Dušené okurky s houbami
30. 11. 2007 Houbová jídla +++_______
Příprava receptu Dušené okurky s houbami: Oloupané okurky rozkrojíme podélně na půlky. Malou lžičkou vyškrábneme semena a nakrájíme na kostičky. Na polovině dávky oleje zpěníme drobně pokrájenou cibuli, zasypeme... ... …více»

Chřest na pomeranči

Chřest na pomeranči
30. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Chřest na pomeranči: V misce smícháme všechny přísady kromě chřestu. Dobře je promícháme, přidáme chřest, dobře ho pokryjeme směsí a necháme v lednici marinovat alespoň dvě hodiny. Občas obrátíme... ... …více»

Dušený celer se smetanou

Dušený celer se smetanou
30. 11. 2007 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Dušený celer se smetanou: Očištěný celer oloupeme, pokrájíme na kostky a v kastrole dusíme na tuku, občas podlijeme vodou nebo vývarem. Měkký celer osolíme, zaprášíme moukou, zalijeme ho smetanou... ... …více»

Fazolky a mrkev na sójovém mléce

Fazolky a mrkev na sójovém mléce
30. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Fazolky a mrkev na sójovém mléce: Očištěnou mrkev uvaříme do měkka v jemně osolené vodě, vyjmeme a nakrájíme na proužky. Očištěné fazolky nakrájíme také na proužky, vsypeme do osolené vařící vody a dusíme do měkka. Pak je scedíme a ne ... …více»

Tarhoně (těstovinové strouhání)

Tarhoně (těstovinové strouhání)
30. 11. 2007 Těstovinová jídla +++-______
Příprava receptu Tarhoně (těstovinové strouhání): Na rozehřáté sádlo vložíme tarhoně a upražíme je dorůžova za častého zamícháni. Tarhoně se nesměji pražit na otevřeném ohni, protože se připalují. Poté vmícháme drobně... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !