Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest na pomeranči

fotka Chřest na pomeranči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Chřest na pomeranči:

900 g chřestu  | 120 ml pomerančové šťávy  | 1 lžíce cukru  | 1 lžíce mletého zázvoru  | 2 lžičky sójové omáčky

Postup přípravy receptu Chřest na pomeranči:

V misce smícháme všechny přísady kromě chřestu. Dobře je promícháme, přidáme chřest, dobře ho pokryjeme směsí a necháme v lednici marinovat alespoň dvě hodiny. Občas obrátíme. Chřest vyndáme z marinády, tu si uchováme na později. Chřest dáme na plech a v rozpálené troubě pečeme 10 minut při nejvyšší teplotě. Mezitím si dáme marinádu na pánvičku a vaříme tak dlouho, až se polovina tekutiny vypaří. Uvařený chřest položíme na talíře, polijeme omáčkou a podáváme s vařeným bramborem.



Fotky receptu Chřest na pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest na pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !