Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Parmezánové žampiony

Parmezánové žampiony
19. 11. 2007 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Parmezánové žampiony: U očištěných a omytých žampiónů oddělíme hlavičky, které oloupeme. Nadrobno nakrájenou cibulku osmažíme na tuku do zlatova, přidáme na kostičky nakrájené nožičky žampiónů, sůl, pepř a dusíme do měkka. ... …více»

Brokolice zapékaná v lístkovém těstě

Brokolice zapékaná v lístkovém těstě
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Brokolice zapékaná v lístkovém těstě: Vyválíme těsto tak, aby zakrylo celý povrch zapékací pánve Crisp a přečnívalo přes její okraj do výšky. Těsto propícháme a napůl upečeme při funkci Crisp, 4-5 min. Rozmraženou brokolici nakrájenou na ... …více»

Květák po srbsku

Květák po srbsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Květák po srbsku : Očištěný vypraný květák uvařme ve slané vodě doměkka, vyndáme na teplý talíř, polijeme olivovým olejem a pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s chlebem. ... ... …více»

Černý kořen smažený v těstíčku

Černý kořen smažený v těstíčku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Černý kořen smažený v těstíčku: Očištěný černý kořen nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu s rozpuštěným máslem, osolíme a podusíme se sekanou petrželovou natí. Dušené plátky černého kořene pak necháme oschnout a obalíme v připr ... …více»

Kapusta zapečená se smetanou

Kapusta zapečená se smetanou
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Kapusta zapečená se smetanou: Kapustu očistíme, vypereme, rozkrojíme na polovinu, vložíme do vařící osolené vody a vaříme, až kapusta změkne. Pak dáme a necháme okapat na sítu. Ohnivzdornou mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhano ... …více»
 

Lilek pečený se sýrem

Lilek pečený se sýrem
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Lilek pečený se sýrem: Lilek upečeme vcelku v troubě, za stálého otáčení. Hotový je měkký a slupka je černá, ale není spálená. Ještě horký lilek oloupeme, pod tekoucí vodou opláchneme, položíme na prkénko a mírně utěrkou p ... …více»

Smažený lilek (Rumunsko)

Smažený lilek (Rumunsko)
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Smažený lilek (Rumunsko): Lilky opereme i se slupkou nakrájíme na plátky silné asi jeden centimetr, osolíme a necháme uležet. Z vajec, mléka mouky připravíme těstíčko, osolme, pak plátky lilku osušíme, obalíme v hladké mouce a ... …více»

Paprikové lusky po rumunsku

Paprikové lusky po rumunsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Paprikové lusky po rumunsku: Paprikové lusky spaříme v horké osolené vodě, vychladíme a necháme odkapat. Na jedné třetině oleje osmahneme očištěnou nadrobno nakrájenou cibuli do růžova, zalijeme rozmíchanými vejci, osolíme, opepř ... …více»

Celer s čerstvými hříbky

Celer s čerstvými hříbky
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Celer s čerstvými hříbky: Celer očistíme, nakrájíme na silnější plátky a uvaříme v co nejmenším množství osolené vody do poloměkka. Vyjmeme z vody a na sítu necháme odkapat. Cibuli jemně nakrájíme a podusíme na sádle, zapráším ... …více»

Vařená cibule

Vařená cibule
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Vařená cibule: Cibuli oloupeme a dáme vařit do většího množství osolené vody. Pak ji vyjmeme, necháme odkapat, rozpůlíme, osolíme, opepříme, posypeme sekanou petrželkou, zakapeme olejem a podáváme s chlebem. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !