Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílé fazole po bulharsku

Bílé fazole po bulharsku
19. 11. 2007 Luštěninová jídla +++++++___
Příprava receptu Bílé fazole po bulharsku: Den předem namočíme fazole. Ve vodě, ve které se máčely, je dáme vařit. Jakmile fazole vystoupí na povrch, vodu slijeme a zalijeme znovu horkou vodou a vaříme do měkka. Cibuli jemně nakrájíme a slabě ... …více»

Fazolové lusky po bulharsku

Fazolové lusky po bulharsku
19. 11. 2007 Luštěninová jídla +++++-____
Příprava receptu Fazolové lusky po bulharsku: Fazole zbavíme vláken, v polovině překrojíme a dáme do přiměřeně velkého kastrolu, přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájená rajčata, zaprášíme paprikou, přidáme drobně rozsekaný kop ... …více»

Plněný lilek (Jugoslávie)

Plněný lilek (Jugoslávie)
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Plněný lilek (Jugoslávie): Lilky oloupeme (bude asi 30 % odpadu), v půli napřič překrojíme a povaříme v osolené vodě až změknou. Pak u jednotlivých kusů vydlabeme středy. Vymícháme 80 g másla, přidáme brynzu, smetanový sýr a s ... …více»

Chřest vařený s máslem

Chřest vařený s máslem
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Chřest vařený s máslem: Chřest připravujeme vždy čerstvý. Před přípravou chřest očistíme tak, že malým ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, opláchneme pod tekoucí vodou a z očištěných chřestů, asi po deseti kusech, sva ... …více»

Lilek po athénsku

Lilek po athénsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Lilek po athénsku: Lilek nakrájíme na plátky a podusíme na oleji s rajčaty nakrájenými na kolečka. Osolíme, opepříme a když je lilek měkký, posypeme jej strouhaným sýrem. Podáváme jako přílohu k dušené drůbeži nebo jehn ... …více»
 

Chřest s koprovou šlehačkou

Chřest s koprovou šlehačkou
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Chřest s koprovou šlehačkou: Brambory i se slupkou vaříme asi 25 minut doměkka. Slijeme vodu a oloupeme je. Oloupeme chřest a odkrojíme konce a stonky svážeme. Do 2 l vody přidáme 2 lžíce citrónové šťávy, cukr a máslo. Vložíme ch ... …více»

Smažené papriky

Smažené papriky
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Smažené papriky: Papriky po délce rozřízneme a v osolené vodě povaříme doměkka. Mezitím si uděláme těstíčko: z bílků ušleháme sníh (tuhý), lehce do něj vmícháme žloutky, mouku a jemně nastrouhaný sýr. Papriky namočíme ... …více»

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím
19. 11. 2007 Bramborová jídla ++++++++__
Příprava receptu Brambory s kysaným zelím: Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Nakrájenou cibuli opražíme na trošce oleje, přidáme zelí a na proužky nakrájené papriky, osolíme, opepříme a podusíme asi 20 minut. Oloupané brambory zprudka ore ... …více»

Brokolice s rajčaty a sýrem

Brokolice s rajčaty a sýrem
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Brokolice s rajčaty a sýrem: Brokolici rozdělíme na menší růžičky, košťál odkrojíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Brokolici vsypeme do vroucí osolené vody, uvaříme téměř doměkka, scedíme a necháme okapat. Rajčata ponoříme na 1 ... …více»

Mrkev v alobalu

Mrkev v alobalu
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Mrkev v alobalu: Očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev osolíme, dáme na kousek fólie alobalu, polijeme 1-2 lžícemi vody, navrch položíme čerstvé máslo a pečlivě zabalíme. Balíček položíme na plech nebo na mřížku do tr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !