Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní penne s čerstvým kozím sýrem

Jarní penne s čerstvým kozím sýrem
15. 11. 2007 Těstovinová jídla ++++-_____
Příprava receptu Jarní penne s čerstvým kozím sýrem: Uvaříme těstoviny v osolené vodě, a pokud máme mražený hrášek, můžeme ho přidat ke konci doby varu těstovin. Během vaření těstovin nakrájíme šunku a kozí sýr na kostičky. Do kastrolu dáme zakysanou sm ... …více»

Hlíva na smetaně

Hlíva na smetaně
15. 11. 2007 Houbová jídla +++-______
Příprava receptu Hlíva na smetaně: Nasekanou cibuli osmažíme na másle, přidáme na drobno nakrájenou hlívu a muškátový oříšek. Po osolení podle chuti dusíme houby necelou půl hodinu. Na konci přidáme smetanu s rozmíchanou moukou a dusím ... …více»

Bramborová bába v zelí

Bramborová bába v zelí
15. 11. 2007 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Bramborová bába v zelí: Zelné listy vložíme do vroucí osolené vody, necháme přejít varem a vyjmeme. Polovinu listu rozložíme na dno pekáče. Brambory nastrouháme spolu s cibulí, přidáme vejce, prolisovaný česnek a mouku. Osol ... …více»

Hlíváky

Hlíváky
15. 11. 2007 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Hlíváky: Klobouky hlívy opláchneme, větší u nožičky zmáčkneme nebo rozklepneme. Vajíčko rozmícháme s vegetou a hlivu obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme na rozpáleném tuku dozlatova podobně jako ř ... …více»

Zapečené brambory se žampiony

Zapečené brambory se žampiony
15. 11. 2007 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečené brambory se žampiony: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Žampiony a salám nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno. V pekáči rozpustíme sádlo, přidáme cibuli a brambory. Smažíme dozlatova. ... …více»
 

Česneková brokolice

Česneková brokolice
15. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Česneková brokolice: Omytou brokolici povaříme (můžeme i na páře) 3 až 5 minut. Na oleji osmažíme 2 nasekané stroužky česneku. Brokolici promícháme s čerstvým máslem a na talíři posypeme osmaženým česnekem. Můžeme také př ... …více»

Italská rychlo-pásta alá Lucia

Italská rychlo-pásta alá Lucia
15. 11. 2007 Těstovinová jídla +++++-____
Příprava receptu Italská rychlo-pásta alá Lucia: Lilek omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na rozpáleném oleji kostičky lilku usmažíme, přidáme rajský protlak, nasekanou bazalku, oregano, sůl, pepř, chilli a až téměř nakonec prolisovaný česnek (hodně) ... …více»

Canneloni - tradiční italský pokrm

Canneloni - tradiční italský pokrm
15. 11. 2007 Těstovinová jídla +++++-____
Příprava receptu Canneloni - tradiční italský pokrm : Všechny suroviny na těsto (mouka, vejce, 1 lžíce oleje, voda a špetka soli) smícháme a zpracujeme. Necháme 1 hodinu odpočinout, natenko vyválíme, rozkrájíme na čtverce asi 4 x 6 cm, které vaříme asi 2 ... …více»

Dvoretický nákyp

Dvoretický nákyp
15. 11. 2007 Těstovinová jídla ++++______
Příprava receptu Dvoretický nákyp : Těstoviny uvaříme ve slané vodě se dvěma bobkovými listy. Obsah vinné klobásy vymačkáme do mísy, metlou vmícháme celá rozklepnutá vejce, víno a lžíci olivového oleje. Pokrájený pórek, papriku a žampió ... …více»

Fleky se žampiony

Fleky se žampiony
15. 11. 2007 Těstovinová jídla +++++_____
Příprava receptu Fleky se žampiony : Fleky uvaříme ve slané vodě, scedíme a necháme okapat. Na větší pánvi rozpustíme polovinu másla, přidáme na malé kostičky nakrájenou slaninu, pečlivě očištěné nakrájené žampiony a na mírném ohni dus ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !