![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2007 Sýrová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Obložené topinky s mozzarelou: Z plátků chleba uděláme klasické topinky poté na ně poklademe rajčata a mozzarelu a vložíme na l minuto do mikrovlnky. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarský biftek falešný: Brambory uvaříme ve šlupce, oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme jemně nasekanou cibuli a ostatní přísady s citem důkladně promícháme. Mažeme na topinky a sypeme strouhaným sýrem. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahodná čočka pro osamělé: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mleté koření (až se rozvoní), propláchnutou červenou čočku, zalijeme vodou, přidáme rajský protlak, špetku chilli, sůl a přikryté necháme vařit na mírném ohni, dokud ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vaječné topinky: Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme. V rozšlehaných vejcích z obou stran namočíme krajíce chleba a zprudka po obou stranách opečeme. Podáváme posypané na kroužky nakrájenou cibulí. ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové koblížky: Do vlažného mléka dáme cukr, kvasnice a necháme vykynout. Vykynuté přidáme do nastrouhaných, vařených prochladlých brambor, přidáme mouku, 2 žloutky, rum, sůl a vymícháme hladké těsto. Pod ... ... ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketový anklbens: Zeleninu očistíme. Cuketu a barevnou papriku nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na proužky.
Zeleninu nasypeme do velkého hrnce a přidáme ostatní ingredience. Kdo má rád může do této směsi při ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Staročeské pečené brambory: Kvalitní nové brambory, nejlépe o průměru kolem 7 cm, důkladně omyjeme a dáme do mísy nebo hrnce, kde je důkladně posypeme solí a protřepeme, aby se obalily v soli. Brambory neloupeme. Ještě mokré bra ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Netradiční špagety: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu. Uvařené špagety scedíme.
Zatím si očistíme žampiony, cibuli a mrkev. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme nahrubo. Žampiony nakrájíme. ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlíky plněné žampióny: Housky nakrájíme na malé kostičky. Svaříme mléko a zalijeme jím housky. Necháme asi 20 minut namáčet. Mezitím si připravíme zeleninovou omáčku. Opranou mrkev nakrájíme na kostky, pórek na kolečka. V k ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrový bramborák: Postup :
Smícháme brambory, mouku, česnek, vajíčka a vytvoříme těsto. To dále smažíme (nejlépe na olivovém) oleji. Jakmile bramborák sundáme z pánve, dáme jen na talířek a ještě za tepla posypeme . ... …více»
|