Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvoretický nákyp

fotka Dvoretický nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Dvoretický nákyp :

200 g těstovin  | 400 g vinné klobásy  | 2 vejce  | 100 ml bílého vína  | 1 pórek  | 1 paprika  | 6 žampionů  |  olivový olej  |  bobkový list  |  česnek  |  polévkové koření  |  petržel  |  kmín  | podle potřeby strouhanka

Postup přípravy receptu Dvoretický nákyp :

Těstoviny uvaříme ve slané vodě se dvěma bobkovými listy. Obsah vinné klobásy vymačkáme do mísy, metlou vmícháme celá rozklepnutá vejce, víno a lžíci olivového oleje. Pokrájený pórek, papriku a žampióny v zapékacím kastrole na rozpáleném oleji krátce orestujeme, okořeníme polévkovým kořením a spolu s okapanými uvařenými těstovinami nasypeme k masové směsi. Přidáme hrubě nasekanou kudrnku a drcený kmín a dobře promícháme. Zapékací mísu vysypeme strouhankou, obsah mísy do něj vyklopíme a v troubě, předehřáté na 200 °C, zapékáme 20-30 minut.



Fotky receptu Dvoretický nákyp :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dvoretický nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !