![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2009 Rýžová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená rýže s paprikou: Paprikové lusky odsemeníme, nakrájíme na kostičky
Rýži propláchneme studenou a vařící vodou a scedíme.
Osmahneme papriku na lžíci oleje, pak přidáme rýži, spolu krátce osmahneme. Poté vše zalijeme ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolky se smetanou nakyselo: Fazolové lusky scedíme a necháme okapat. Pak je nakrájíme na větší kousky, záleží na velikosti lusků.
Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké proužky. Osmažíme ji na másle téměř dozlatova. Kd ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vločkové karbanátky se slaninou: Vločky uvaříme ve vodě nebo vývaru v hustou kaši a necháme vychladnout.
Zatím si nakrájíme na kostičky slaninu a cibuli nasekáme najemno. Slaninu vyškvaříme a cibuli osmahneme na vysmaženém tuku.
Do ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené fazole s cibulí: Fazole přebereme, propláchneme studenou vodou a dáme do tlakového hrnce. Zalijeme studenou vodou asi 4 cm nad fazole. Necháme aspoň 4 hodiny máčet, nejlépe přes noc. Pak je v téže vodě přivedeme k var ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2009 Vaječná jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové knedlíky s vajíčkem: Knedlíky nakrájíme na kostičky, na pánvi rozehřejeme olej a knedlíky zvolna smažíme. Mezitím si rozbijeme, osolíme a rozšleháme vajíčka. Když mají knedlíky zlatavou barvu, přidáme vajíčko ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbová omeleta s mátou: Gril v troubě předehřejte a mřížku umístěte asi 20 cm pod něj. Ve velké napřilnavé či železné pánvi rozehřejte na středním plameni olej. Vsypte houby a osmažte je dozlatova (4 minuty). Snižte plamen, ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Pizza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou: Předehřejte troubu na 220 °C. Dva plechy na pečení potřete olejem. Těsto rozdělte na 8 stejných dílků a na lehce moukou poprášené ploše rozválejte na placky o průměru 10 cm. Rozložte na připravené ple ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborová kaše se sušenými rajčaty: Brambory dejte do kastrolu, zalijte vodou, osolte, přiveďte k bodu varu, stáhněte plamen na střední a vařte 15 minut doměkka.
Slijte je a důkladně rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Zároveň přidej ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory Dauphinoise: Rozpalte troubu na 190 °C. Zapékací mísu vytřete máslem.
Do mléka se smetanou (v libovolném poměru, nejlépe 1:1) vhoďte česnek a zahřejte jej těsně k bodu varu.
Brambory důkladně promíchejte se sol ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborový závin se zakysaným zelím: 1. Slaninu nakrájejte na kostičky a na pánvi ji osmažte, přidejte scezené zelí. Osolte, opepřte, vsypejte kmín a duste doměkka. Do téměř zchladlé směsi vmíchejte zakysanou smetanu a nechte úplně zchla ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |