Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s garnáty na kari smetaně

Brambory s garnáty na kari smetaně
31. 10. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Brambory s garnáty na kari smetaně: Brambory omyjeme a vaříme ve slupce ve slané vodě 10 min. Prudce je zchladíme a oloupeme. Ve vzdálenosti asi 1 cm vyřízneme malé klíny, které ponecháme stranou. Garnáty vložíme do výřezů, brambory dám ... …více»

Přeložená pizza se slunečnicí

Přeložená pizza se slunečnicí
31. 10. 2008 Pizza +++++++___
Příprava receptu Přeložená pizza se slunečnicí: Do hrnku rozdrobíme droždí, zalijeme 2 lžícemi vlažné vody, přidáme špetku soli, cukr a necháme vzejít kvásek. Do mísy vsypeme 600 g mouky, slunečnicová semínka a promícháme, vzešlý kvásek přidáme k m ... …více»

Krautnudl čili kundrfály

Krautnudl čili kundrfály
31. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Krautnudl čili kundrfály: Oloupané brambory rozstrouháme a vodu vymačkáme. Promícháme s uvařenými strouhanými brambory, moukou, špetkou soli. Lžící odkrajujeme kousky těsta, mokrýma rukama zformujeme do tvaru šišky a vaříme v ... …více»

Houbovec z Chodska

Houbovec z Chodska
31. 10. 2008 Houbová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbovec z Chodska: Den předem uvařené brambory oloupeme a rozkrájíme na plátky. Sekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme očištěné pokrájené houby, osolíme, okmínujeme a ve vlastní šťávě podusíme. Do dobře vymazaného a ... …více»

Gjuveč vegetarián

Gjuveč vegetarián
31. 10. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Gjuveč vegetarián: Lilek nakrájíme na cca 2 cm kostičky, hodně nasolíme a necháme 10 minut vypotit. Poté spaříme horkou vodou a dáme na pánev dusit pod pokličkou s trochou olivového oleje. Přidáme na kostičky nakrájenou ... …více»
 

Pikantní karbanátky z nivy

Pikantní karbanátky z nivy
31. 10. 2008 Sýrová jídla ++++-_____
Příprava receptu Pikantní karbanátky z nivy: Všechny ingredience zpracujeme dohromady, podle potřeby a opatrně přidáme strouhanku, pepř a nekonec pár kapek Worcesteru. Z hotového těsta utvoříme malé karbanátky, které lehce posypeme strouhanko ... …více»

Těstoviny s bazalkovým pestem

Těstoviny s bazalkovým pestem
31. 10. 2008 Těstovinová jídla +++++_____
Příprava receptu Těstoviny s bazalkovým pestem: Příprava pesta: listy bazalky, petrželku, parmazán, piniové ořechy nebo mandle, nakrájený česnek a mletý pepř vložíme do mixéru a jemně nasekáme. Pomalu přiléváme olej, až se vytvoří omáčka. Těstov ... …více»

Brambory s ovčím sýrem a olivami

Brambory s ovčím sýrem a olivami
31. 10. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Brambory s ovčím sýrem a olivami: Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme a vychladlé oloupeme. Pokrájíme na kostky. Mezitím co se brambory vaří, si oloupeme šalotku a pokrájíme podle velikosti na čtvrtky či osminky. Snítky rozmarýn ... …více»

Slejšky s mákem

Slejšky s mákem
30. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Slejšky s mákem: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a prolisujeme. Necháme zchladnout, potom přidáme vejce, špetku soli, hrubou mouku a zpracujeme v těsto. Z tuhého těsta vyválíme váleček a rozkrájíme na stejně vel ... …více»

Trpálky neboli přesbidlo

Trpálky neboli přesbidlo
30. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Trpálky neboli přesbidlo: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka, část vody slijeme, zasypeme moukou a obrácenou vařečkou uděláme několik děr až ke dnu hrnce. Přikryjeme poličkou a necháme stát asi půl hodiny na kr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !