Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené brambory plněné zeleninou

Pečené brambory plněné zeleninou
30. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Pečené brambory plněné zeleninou: Brambory pečeme ve slupce asi 30 minut. Pak je rozpůlíme, vydlabeme a bramborovou drť rozdělíme na 3 díly. Třetinu smícháme se lžící másla, kukuřicí, hráškem a goudou a okořeníme. Směsí naplníme čtyři ... …více»

Šumpláty

Šumpláty
29. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Šumpláty: Brambory uvařené ve slupce oloupeme a prolisujeme nebo rozstrouháme. Přidáme mouku, špetku soli a zpracujeme v těsto. Rozdělíme na stejně velké kousky, z každého vyválíme na pomoučeném vále placku a n ... …více»

Holeček

Holeček
29. 10. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Holeček: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Pokrájené kysané zelí uvaříme zvlášť. Uvařené brambory scedíme, rozmačkáme a promícháme s uvařeným kyselým zelím. Sekanou cibuli osmažíme na ... …více»

Pokroutky neboli foučky

Pokroutky neboli foučky
29. 10. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pokroutky neboli foučky: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a prolisujeme. Na pomoučeném vále zpracujeme s moukou, špetkou soli, případně s vejcem v těsto, vyválíme váleček a rozkrájíme na stejné díly. Každý váleček rozválí ... …více»

Fofrovec či strouhanec s ovocem

Fofrovec či strouhanec s ovocem
29. 10. 2008 Bramborová jídla +++++++___
Příprava receptu Fofrovec či strouhanec s ovocem: Oloupané brambory rozstrouháme, zalijeme mlékem, přidáme vejce, špetku soli, mouku a dobře promícháme. Nakonec vmícháme plátky jablek či hrušek, případně švestky a vlijeme do vymazaného pekáče. V před ... …více»
 

Kucmouch s krupkami

Kucmouch s krupkami
29. 10. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Kucmouch s krupkami: Krupky propláchneme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Potom scedíme, propláchneme teplou vodou a necháme v cedníku okapat. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě zvlášť, měkké brambory scedíme, rozš ... …více»

Řízečky z patizonu

Řízečky z patizonu
29. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Řízečky z patizonu: Patizon oloupeme a nakrájíme na plátky asi 0,5 cm silné. Každý plátek z obou stran potřeme česnekem rozetřeným se solí. Vejce rozkvedláme s trochou vlažné vody (mléka) a špetkou soli. K hladké mouc ... …více»

Rychliky neboli vaječná bába

Rychliky neboli vaječná bába
29. 10. 2008 Vaječná jídla +++++++++-
Příprava receptu Rychliky neboli vaječná bába: Mléko rozkvedláme s vejci, špetkou soli a moukou na hladké těstíčko. Vlijeme na dobře vymaštěný plech a v předehřáté troubě pečeme po jedné straně. Potom rozdělíme na čtvrtiny, každou obrátíme a upeče ... …více»

Rizoto s řeřichou

Rizoto s řeřichou
29. 10. 2008 Rýžová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto s řeřichou: Ve větším hrnci rozpustíme polovinu dávky másla, přidáme cibuli a zpěníme 3 minuty. Přidáme rýži, osmahneme asi 5 minut (rýže nám zesklovatí) a zalijeme 1 hrnkem vývaru. Vaříme za mírné teploty a obča ... …více»

Kyselo z Krkonoš

Kyselo z Krkonoš
29. 10. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Kyselo z Krkonoš: Oloupané brambory rozkrájíme, přidáme vyprané rozlámané houby a vaříme v osolené vodě s kmínem do měkka. Potom přilijeme chlebový kvas rozmíchaný v teplé vodě, mléko a povaříme. Do hotového kysela můž ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !