Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Měšce s houbami

Měšce s houbami
8. 08. 2008 Houbová jídla ++++++-___
Příprava receptu Měšce s houbami : 1. Nejprve připravíme těsto na palačinky. Rozšleháme vejce s trochou soli, přidáme mléko a olej. K mouce po trochách přiléváme rozšlehanou směs a necháme půl hodiny stát. 2. Mezitím rozpálíme v pán ... …více»

Kořeněné čtvrtky dýně

Kořeněné čtvrtky dýně
8. 08. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Kořeněné čtvrtky dýně : Dýně rozčtvrtíme a zbavíme semínek. Pak kusy dýně posolíme hrubou mořskou solí, zalijeme rozpuštěným máslem a zasypeme pepřovým kořením. Grilujeme na středně rozžhaveném uhlí 20-30 minut, dokud nebude ... …více»

Opečená cuketa

Opečená cuketa
8. 08. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Opečená cuketa : Cukety oloupeme a podélně rozkrojíme napůl. Nakrojíme lehce dužnatou část cukety do kříže. Potřeme olivovým olejem a posypeme mořskou solí. Grilujeme na roštu 5 minut nebo dokud nebudou lehce opečené. ... …více»

Thajské okurky v kořeněném nálevu

Thajské okurky v kořeněném nálevu
8. 08. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Thajské okurky v kořeněném nálevu: Okurku vybavíme podélnými drážkami, pak nakrájíme na špalíčky, osolíme a necháme stát aby vypotila vodu. Přidáme citrónovou šťávu, sójovou omáčku, ocet, pepř, změklé houby, víno, kapie nakrájené podél ... …více»

Čočka po brněnsku

Čočka po brněnsku
8. 08. 2008 Luštěninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Čočka po brněnsku: Čočku zalijeme dostatečně vodou, přidáme kostku bujónu (já dávám zeleninový) a dáme vařit do poloměkka. K poloměkké čočce přidáme mrkev a celer, nakrájené na střední hranolky. Dovaříme doměkka. ... …více»
 

Pilau rice

Pilau rice
8. 08. 2008 Rýžová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pilau rice: Na másle opražíme cibuli do hněda, přidáme kardamon, skořici, hřebíček, bobkový list a kurkumu a 2 minuty smažíme. Přidáme opranou rýži a smažíme dalších 2 minuty. Přidáme 4 šálky vody a uvedeme do va ... …více»

Pikantní alžírské brambory s mátou

Pikantní alžírské brambory s mátou
8. 08. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní alžírské brambory s mátou: Česnek utřeme se solí. V kastrolu smísíme s pepřem a paprikou, s trochou vody a přivedeme k varu. Očistěné brambory nakrájíme na kolečka. Ponoříme je do bublající směsi. Přilijeme tolik vody, aby vše ... …více»

Lilek na smetaně

Lilek na smetaně
8. 08. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Lilek na smetaně: Na kostičky nakrájené lilky osolíme. Za chvíli osušíme a osmažíme na másle. Poprášíme paprikou a ještě chvilku smažíme. Mírně podlijeme a necháme dusit do poloměkka. Přidáme smetanu s rozmíchanou mouk ... …více»

Marinovaný lilek po neapolsku

Marinovaný lilek po neapolsku
8. 08. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný lilek po neapolsku: Oloupané lilky rozpůlíme, uvaříme, necháme okapat a pak nakrájíme na silnější plátky. Ty vložíme na 24 hodin do marinády z octa, soli, utřeného česneku a pepře. Příští den přilijeme olej a podáváme st ... …více»

Pálivý hemenex se sýrem

Pálivý hemenex se sýrem
8. 08. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Pálivý hemenex se sýrem: Na pánvi napřed opečeme plátky slaniny, poté je rozprostřeme po celé délce na pánvi. Na slaninu opatrně rozklepneme vejce tak, abychom nepoškodily žloutky. Pánví mírně zakroužíme, aby se bílky rozlily ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !