Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové hromádky

Bramborové hromádky
23. 07. 2008 Bramborová jídla +++++++-__
Příprava receptu Bramborové hromádky: Brambory oloupeme a uvaříme. Hotové brambory našťoucháme a do zapékací mísy z nich vytvoříme 4 hromádky, do kterých uděláme ďolíčky. Do těch pak rozklepneme vajíčka, osolíme, dáme sladkou papriku a šp ... …více»

Selda

Selda
23. 07. 2008 Bramborová jídla ++++++++__
Příprava receptu Selda: Brambory oloupeme a uvaříme. Na kapce oleje osmahneme cibulku, přidáme na kostičky nakrájený měkký salám a uvařené brambory. Lehce opečeme a zalijeme vajíčkem rozmícháným s kořením. Necháme propéct a ... …více»

Bramborové lívance s houbami a špenátem

Bramborové lívance s houbami a špenátem
23. 07. 2008 Bramborová jídla ++++-_____
Příprava receptu Bramborové lívance s houbami a špenátem: Do mísy nasypeme mouku, zalijeme ji vlažným mlékem rozmíchaným s droždím, vejcem a špetkou soli a umícháme řídké těsto. Přidáme do něj jemně nastrouhané brambory a opatrně promícháme. Těsto necháme na ... …více»

Jihočeské bosáky

Jihočeské bosáky
22. 07. 2008 Bramborová jídla +++++++-__
Příprava receptu Jihočeské bosáky: Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Zalijeme trochou teplého mléka (asi půl hrnku), osolíme, přidáme vejce, mouku. Těsto musí být tužší. Tvoříme koule velikosti tenisových míčků a vaříme 20 minut ... …více»

Netradiční bramborák

Netradiční bramborák
22. 07. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Netradiční bramborák: Brambory nastrouháme najemno, přidáme mléko, vejce, sůl, majoránku, utřený česnek, salám nakrájený na kostičky, vsypeme mouku. Vše řádně spojíme. Dáme do silně vymaštěného pekáčku a pečeme do křupava ... …více»
 

Fenyklové brambory

Fenyklové brambory
22. 07. 2008 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Fenyklové brambory: Brambory uvaříme a nakrájíme na plátky. Z fenyklu odstraníme vnější listy, bulvu nakrájíme na 3-4 kousky a dáme povařit do vroucí vody spolu se lžičkou zeleninového bujonu. Vzniklý vývar uchováme a fe ... …více»

Plesnivé jednohubky

Plesnivé jednohubky
22. 07. 2008 Sýrová jídla ++++++++__
Příprava receptu Plesnivé jednohubky: Smíchejte ve stejném poměru plísňový sýr a máslo, lehce opepřete a ještě přidejte špetku kajenského pepře. Pro pikantní chuť a vůni přidejte na 10 dkg směsi 1 polévkovou lžíci koňaku. Ze vzniklé hmoty ... …více»

Smažený sýr v kapustových listech

Smažený sýr v kapustových listech
22. 07. 2008 Sýrová jídla ++-_______
Příprava receptu Smažený sýr v kapustových listech: Kapustové listy spaříme a necháme okapat. Pak je položíme na prkénko a žebra listů naklepeme paličkou tak, aby se listy daly stočit. Do každého zabalíme plátek sýra a dobře zavážeme nití. Potom listy ... …více»

Smažený sýr na špejli

Smažený sýr na špejli
22. 07. 2008 Sýrová jídla ++++++++++
Příprava receptu Smažený sýr na špejli: Sýry nakrájíme na stejně velké kousky. Každý kousek zvlášť obalíme v mouce, vejci a strouhance. Střídavě napichujeme na špejle. Smažíme nejlépe ve fritovacím hrnci. Jako přílohu můžeme podávat hranolk ... …více»

Orientální lilek

Orientální lilek
22. 07. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Orientální lilek: Lilky nakrájíme na tenká kolečka, z obou stran posolíme a necháme asi hodinu potit. Mezitím si uvaříme těstoviny a scedíme je. Dáme vychladnout. Změklý lilek odcákneme, aby nebyl moc mokrý, a na oleji ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !