Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrové palačinky s ředkvičkou

Sýrové palačinky s ředkvičkou
30. 04. 2008 Sýrová jídla +++++-____
Příprava receptu Sýrové palačinky s ředkvičkou: Ředkvičky nakrájíme na kolečka a podusíme 1 minutu na rozpálené troše olivového oleje. Přidáme Créme frâiche, zmírníme plamen a zamícháme. Přisypeme strouhanou Nivu a mícháme, dokud se sýr nerozpustí ... …více»

Fazolky s mandlovými lupínky

Fazolky s mandlovými lupínky
30. 04. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Fazolky s mandlovými lupínky: Na másle osmahneme fazolky a zalijeme je malým množstvím vody. Ochutíme je Solčankou a podusíme doměkka. Nakonec vmícháme mandlové lupínky a případnou přebytečnou vodu necháme odpařit. Podáváme s vaře ... …více»

Bulharské sýrové omelety

Bulharské sýrové omelety
30. 04. 2008 Sýrová jídla +++++_____
Příprava receptu Bulharské sýrové omelety: Vejce rozšleháme s vodou a se špetkou soli a ochutíme strouhaným muškátovým oříškem. Usmažíme z nich 6 omelet. Mezitím nastrouháme sýr a promícháme jej s proužky kapie, rozetřeným česnekem a s množs ... …více»

Rychlé zeleninové jáhly

Rychlé zeleninové jáhly
30. 04. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Rychlé zeleninové jáhly: Jáhly uvaříme podle návodu na obalu. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme zeleninovou směs a chvíli povaříme. Přidáme chladné jáhly, dobře promícháme, ochutíme česnekem, sojovou omáčkou a sek ... …více»

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví
30. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Jáhlové placičky s mrkví: Mrkev nastrouháme najemno a smícháme s uvařenými jáhlami, pokrájenou petrželkou, vejci, tymiánem a Solčankou. Směs zahustíme škrobovou moučkou a z hmoty tvoříme placičky, které smažíme po obou stranác ... …více»
 

Zeleninový terč

Zeleninový terč
29. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Zeleninový terč: Mrkev nákrájíme na plátky, květák rozebereme na růžičky a dáme zavařit do mírně osolené vody na 5 minut. Zeleninu vyjmeme a z vývaru uděláme aspik: namočíme plátkovou želatinu do studené vody a nechám ... …více»

Bramborový závin s kapustou

Bramborový závin s kapustou
29. 04. 2008 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Bramborový závin s kapustou: Studené brambory nastrouháme, smícháme se solí, moukou a spojíme vejcem. Zaděláme pevné těsto a rozválíme jej na plát. Nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme na plátky nakrájená loupaná rajč . ... …více»

Brambory nebe a země

Brambory nebe a země
29. 04. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Brambory nebe a země: Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě spolu s kořením. Asi 10 minut před dovařením přidáme oloupaná, překrájená jablka, ze kterých jsme odstranili jádřince. Dovaříme, vyjmeme koření a slijeme. Pon ... …více»

Sýrové bifteky v pivním těstíčku

Sýrové bifteky v pivním těstíčku
29. 04. 2008 Sýrová jídla ++++-_____
Příprava receptu Sýrové bifteky v pivním těstíčku: Pivo smícháme s vodou a zapracujeme do této směsi zvolna mouku. Tím nám vznikne podobné těsto jako na palačinky. Necháme asi hodinu uležet. Pak ušleháme tuhý sníh z bílků a jemně ho do těsta zapracuje ... …více»

Spaghgetti dello capo Giovanni

Spaghgetti dello capo Giovanni
29. 04. 2008 Těstovinová jídla +++++++___
Příprava receptu Spaghgetti dello capo Giovanni: Špagety uvaříme. Česnek osmahneme na oleji spolu s feferonkou. Přidáme nakrájená rajčata a olivy nakrájené na prstýnky. Osolíme a opepříme. Přilijeme vodu a vaříme. Cherry rajčata rozpůlíme, ochutíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !