Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Súfijský pórek

Súfijský pórek
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Súfijský pórek: Pórek nakrájíme na 5 cm válečky, mírně povaříme a ve studené vodě zchladíme. Zapékací misku vytřeme částí másla, vysypeme strouhankou, poklademe pórkem, rajčaty nakrájenými na plátky a zapečeme v tro ... …více»

Brňácké kedlubny

Brňácké kedlubny
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Brňácké kedlubny: Kedlubny oloupejte a nakrájejte na plátky. Vložte je do kastrolu, podlijte vodou, mírně osolte, opepřete, přidejte muškátový oříšek a zvolna duste doměkka. Když změknout přidejte k nim máslo rozemnu ... …více»

Špenátová žemlovka

Špenátová žemlovka
21. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátová žemlovka: Pečivo naložíme do mléka a naskládáme do pekáčku vymaštěného částí tuku. Zmrazený špenát vložíme na cibuli, kterou jsme předtím zpěnili na zbytku tuku, rozpustíme, osolíme a přidáme česnek a pepř. Pot ... …více»

Bramborový třesenec s hermelínem

Bramborový třesenec s hermelínem
21. 02. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborový třesenec s hermelínem: Brambory předem uvaříme, nastrouháme na jemném struhadle, ochutíme muškátovým oříškem a petrželkou a uložíme do kastrolu, který jsme předem vymazali máslem Vložíme do trouby a necháme nejprve trochu z ... …více»

Artyčoky po milánsku

Artyčoky po milánsku
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Artyčoky po milánsku: Artyčoky převázané nití uvaříme v lehce osolené, okyselené a oslazené vodě asi 20 minut. Ze lžíce másla a mouky připravíme bledou jíšku, rozředíme mlékem, ochutíme solí, muškátovým oříškem, promíchá ... …více»
 

Nákyp z brambor a cuket v mikrovlce

Nákyp z brambor a cuket v mikrovlce
21. 02. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Nákyp z brambor a cuket v mikrovlce: Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky nebo hrubě nastrouháme. Cukety omyjeme a nakrájíme na kolečka. Plochou zapékací mísu vymažeme máslem, vytřeme rozdrceným stroužkem česneku a poklade ... …více»

Květák po kreolsku

Květák po kreolsku
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Květák po kreolsku: 1) Z květáku odstraníme listy a košťál. Květák pak vaříme 20 minut v osolené vodě doměkka. 2) Cibuli oloupeme a nadrobno pokrajíme. A přidáme prolisovaný česnek. 3) Rajčata spaříme, oloupeme a n ... …více»

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Zapečená brokolice se žampiony : Brokolici rozebereme na růžičky a chvílku povaříme. Nakrájené žampiony orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme najemno nakrájenou brokolici, osolíme a okmínujeme. Chvilku dusíme. Přendáme do pekáčku ... …více»

Otevřené ravioli se špenátem

Otevřené ravioli se špenátem
21. 02. 2008 Těstovinová jídla +++++_____
Příprava receptu Otevřené ravioli se špenátem: Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké nudličky a necháme ji zesklovatět na rozehřátém stolním oleji. Po chvíli přidáme špenát a ještě krátce orestujeme. Do špenátové směsi vmícháme smetanu, podle potřeb ... …více»

Topinky s fazolemi

Topinky s fazolemi
21. 02. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Topinky s fazolemi: Fazole slijeme a nálev necháme okapat. Oloupeme cibuli a nakrájíme najemno. Osmahneme ji na 2 lžících oleje. Slijeme olivy a nakrájíme na kolečka. Spolu s fazolkama je nasypeme na cibulku. Posypeme je ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !