Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.09. 2024
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový nákyp s masem

fotka Bramborový nákyp s masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp s masem :

1 kg brambor  | 80 g másla  | 0,125 l mléka  |  muškátový oříšek  |  sůl  |  pepř  |  sladká paprika  | 500 dkg 500 g mletého masa (250 g hovězího, 250 g vepřového)  | 2 vejce  | 1 cibule  | 2 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp s masem :

Z brambor připravíme bramborovou kaši, jíž podle chuti ochutíme muškátovým oříškem. Maso smícháme s jemně nasekanou cibulí, vejci, solí, pepřem a sladkou paprikou. Do tukem vymazané zapékací misky dáme vrstvu bramborové kaše (asi polovinu), na ni vrstvu masové směsi a nakonec opět bramborovou kaši. Posypeme připravenou strouhankou a navrch položíme vločky másla. Pečeme v troubě asi při 220 °C po dobu 50 minut.
Strouhanku lze smíchat s různými druhy koření, např. s provensálským kořením, bazalkou, česnekem... Rovněžje možné povrch posypat sýrem - eidamem, ementálem, parmezánem.


Fotky receptu Bramborový nákyp s masem :

Bramborový nákyp s masem
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Bramborový nákyp s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !