Vložil: | Janiczka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 15 |
|
|
Použité suroviny receptu Obyčejný bramborák:
1 vejce
| tuk
| sůl
| 120 g mouky hladké
| majoránka
| 5 stroužků česneku
| 1 kg brambor
Postup přípravy receptu Obyčejný bramborák:
Syrové brambory oloupáme a jemně nastrouháme, vodu nesléváme. Zasypeme je moukou, aby nezhnědly. Okořeníme, osolíme, přidáme prolisovaný nebo utřený česnek a vejce a vše promícháme na hladké těsto. To klademe na pánev lžící do rozpáleného tuku, lžící roztíráme na placky a opékáme po obou stranách dozlatova. Výsledkem by měly být dobře propečené a křupavé bramboráky.
Fotky receptu Obyčejný bramborák:
Fotky vložil: Natural,Mangovka,Peggy89,Marci7,piskotik,kacice,avalanche2