Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhlová kaše zapečená se sýrem

fotka Jáhlová kaše zapečená se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem:

300 g jáhel  | 500 ml plnotučného mléka  | 500 ml vody  |  sůl  | 200 ml kysané smetany  | 2 vejce  | 150 g tvrdého 45% sýra  |  máslo a strouhanka na zapékací misku

Postup přípravy receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem:

Jáhly několikrát spaříme a pak je propláchneme studenou vodou. Na sítu je necháme okapat. Pak je nasypeme do vroucího osoleného mléka s vodou. Zvolna je rozvaříme na kaši. Přendáme je do vymazané a vysypané zapékací misky, zalijeme kysanou smetanou s rozšlehanými vejci a posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme péci do trouby vyhřáté na 200 °C na půl hodiny.



Fotky receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová kaše zapečená se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !