Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vejce na květáku

fotka Vejce na květáku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vejce na květáku:

4 vejce  | 1 květák  | 80 g máslo  |  cibule  | 2 stroužky česnek  |  čerstvá feferonka  | 1/2 lžíce drcený kmín  | hrst petrželová nať  |  zakysaná smetana  |  sůl

Postup přípravy receptu Vejce na květáku:

Na másle zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme uvařený a rozebraný květák, utřený česnek, nakrájenou feferonku, kmín a sůl. Zamícháme a mírně podusíme. Přendáme do zapékací mísy, v květákové hmotě uděláme naběračkou 4 důlky a do každého vyklopíme 1 vejce, které mírně osolíme. Dáme zapéct do horké trouby. Zapečený květák posypeme jemně nasekanou petrželkou.
Podáváme s vařenými brambory a zakysanou smetanou.


Fotky receptu Vejce na květáku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vejce na květáku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !