![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Neapolská brokolice: Brokolici uvařenou ve slané vodě scedíme, pokrájíme, vkládáme do ohnivzdorné vymazané mísy. Kořeníme pepřem, prosypáváme sýrem, poklademe kousky tuku, zapečeme v troubě asi půl hodiny. Podle chuti pok ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice po florentinsku: Brokolici spaříme, hrubě usekáme. Dusíme do měkka na oleji s utřeným česnekem, solí, pepřem
... ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice vařená s máslem: Brokolici uvařenou ve slané vodě scedíme, pokrájíme, sypeme osmaženou houskou, strouhaným sýrem, pokapeme olejem nebo máslem.
... ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené artyčoky po římsku: Artyčoky očistíme, zbavíme všech tvrdých částí, odřízneme větší díl špičky a spodní části nakrájíme na osminky. Kousky dáme na 30 minut do octové vody, potom je vyndáme a necháme odkapat. Z mouky, vod ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maque Choux: Rajčata spařte vroucí vodou a oloupejte. Na másle zpěňte drobně nakrájenou cibuli a drobně nakrájenou papriku. Přidejte kukuřici, nakrájená rajčata, osolte a opepřete podle chuti a poduste doměkka. Po ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelené ratatouille : Pórek a celer pokrájíme na kostičky, mrkev na plátky a brambory na čtvrtky. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme zeleninu, osmahneme ji a potom přilijeme vývar, vše o ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuřín vařený: Sladký tuřín oloupeme, nakrájíme na silné hranolky a uvaříme ve slané vodě doměkka. Necháme na cedníku okapat. Na pánev s rozehřátým tukem dáme utřený česnek se solí a tuřín. Krátce podusíme. Doplníme ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Artyčoky vařené: Artyčoky očistíme, odřežeme stonky a otrháme spodní listeny. Tuto odkrytou část potřeme citrónem a potom vaříme ve vodě s citrónem do poloměkka. Zeleninu podáváme s máslem v mističce, nejlépe s holand ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řapíkatý celer vařený s máslem: Kousky řapíkatého celeru vaříme ve slané vodě. Pokapeme rozpuštěným máslem, případně posyeme strouhanou smaženou houskou nebo nastrouhaným tvrdým sýrem.
... ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané zelí: 1. Očistíme a oloupeme brambory a uvaříme v osolené vodě. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky.
2. Zapékací misku nebo pekáč vymažeme tukem, poklademe plátky brambor a na ně navrstvíme polovin ... …více»
|