Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vegetariánský hrnec

Vegetariánský hrnec
30. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Vegetariánský hrnec: Kroupy důkladně propláchneme na sítku a dáme na 2 hodiny do studené vody nabobtnat. Očištěné a omyté fazolkové lusky nakrájíme na delší kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme. Očištěnou mrkev rozkrájíme n ... …více»

Hoblinková pánev

Hoblinková pánev
30. 10. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Hoblinková pánev: Kroupy uvaříme na mírném ohni v dostatečném množství vody do měkka, slijeme přes sítko a necháme okapat. Omyté a vyčištěné papriky nakrájíme na proužky, oloupanou cibuli rovněž. Slaninu bez kůže nakrá ... …více»

Jůla

Jůla
30. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Jůla: Oloupanou řepu rozstrouháme a ve vlastní šťávě podusíme. Jemně sekanou cibuli zpěníme na másle, přisypeme mouku a za stálého míchání osmažíme. Přidáme k téměř měkké řepě a dodusíme do měkka. Přilijem ... …více»

Sladké hráškové lusky se zázvorem

Sladké hráškové lusky se zázvorem
30. 10. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Sladké hráškové lusky se zázvorem : Oloupaný zázvor nakrájíme na tenké plátky, citronovou kůru nakrájíme nadrobno. Citron nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej. Přidáme prolisovaný česnek, zázvor a citronovou kůru. Podusíme. Př ... …více»

Mrkvové placky s jablečným pyré

Mrkvové placky s jablečným pyré
30. 10. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Mrkvové placky s jablečným pyré: Oloupaná jablka pokrájíme na kostičky. S jablečnou a citronovou šťávou je asi 10 minut povaříme. Jablka rozmačkáme, vmícháme cukr a pyré necháme vychladit. Mrkve nastrouháme, smícháme s vejci, ovesným ... …více»
 

Řízečky z patizonu

Řízečky z patizonu
29. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Řízečky z patizonu: Patizon oloupeme a nakrájíme na plátky asi 0,5 cm silné. Každý plátek z obou stran potřeme česnekem rozetřeným se solí. Vejce rozkvedláme s trochou vlažné vody (mléka) a špetkou soli. K hladké mouc ... …více»

Francouzské zelí

Francouzské zelí
29. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Francouzské zelí: Na rozehřáté slanině osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené zelí, oloupané, na kostičky nakrájené jablko, koření a krátce podusíme. Zalijeme vínem, podle chuti osolíme a osla ... …více»

Celerové řapíky zapékané se sýrem

Celerové řapíky zapékané se sýrem
29. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Celerové řapíky zapékané se sýrem: Na větší kousky nakrájené, uvařené řapíky, vkládáme do vymazané ohnivzdorné mísy, okořeníme pepřem, prosypeme strouhaným sýrem. Poklademe kousky tuku, zapečeme v troubě. Dle chuti pokapeme citrónem a ... …více»

Omelety z řapíkatého celeru

Omelety z řapíkatého celeru
29. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Omelety z řapíkatého celeru: Řapíky nakrájíme na malé kostičky, krátce osmažíme na pánvi. Je možno přidat salám nebo houby. Zalijeme těstíčkem, osmažíme po obou stranách. Podáváme se sypanou petrželovou natí nebo pažitkou. ... ... …více»

Špenát z brokolice

Špenát z brokolice
29. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Špenát z brokolice: Brokolici krátce povaříme ve slané vodě, scedíme, jemně posekáme nebo umeleme na strojku. Připravíme světlou jíšku, zředíme odvarem ze zeleniny a mlékem, povaříme, přidáme brokolici, osolíme, okořením ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !