Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřestové ravioli s šalvějovým máslem

Chřestové ravioli s šalvějovým máslem
27. 10. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Chřestové ravioli s šalvějovým máslem: Z mouky, 4 žloutků, 2 lžic vody, oleje a soli při­pravíme těsto. Uhněteme do bochánku, zabalíme do alobalu a necháme 60 min. odpočinout. Chřest oloupeme, omyjeme, povaříme v osolené vodě asi 15 min., ... …více»

Vařené artyčoky

Vařené artyčoky
26. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Vařené artyčoky: Omyté artyčoky vaříme asi půl hodiny v osolené vodě se šťávou z poloviny citronu. Abychom poznali, že jsou dostatečně uvařené, zkusíme vytáhnout okvětní list. Artyčoky necháme dobře okapat a přidáme k ... …více»

Artyčoky s rozpáleným máslem

Artyčoky s rozpáleným máslem
26. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Artyčoky s rozpáleným máslem: Artyčoky omyjeme a spaříme, potom je asi hodinu vaříme ve slané vodě, do které jsme přidali citronovou šťávu a kousek másla. Artyčoky vyjmeme, jakmile změknou. To zjistíme tak, že z plodu lze vytáhnou ... …více»

Glazované romanesco s mladou mrkvičkou

Glazované romanesco s mladou mrkvičkou
26. 10. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Glazované romanesco s mladou mrkvičkou: Rozmrazené romanesco a mrkvičku krátce orestujeme na másle, do kterého přidáme cukr a sůl. Podáváme jako teplou zeleninovou přílohu, předkrm nebo salát. ... ... …více»

Lahodný zeleninový oběd

Lahodný zeleninový oběd
26. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Lahodný zeleninový oběd: Na oleji podusíme nakrájený česnek a cibulku. Pak přidáme další nakrájenou zeleninu (na kostky nebo půlkolečka). Po chvíli dušení ochutíme, zalijeme a dusíme do měkka (asi 20 min). Pak přidáme hrášek ... …více»
 

Smažená mrkev s arabskou omáčkou

Smažená mrkev s arabskou omáčkou
26. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Smažená mrkev s arabskou omáčkou: Mrkve očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Nakrájíme po délce na plátky, silné asi 8 mm. Obalíme jako řízek a osmažíme na sádle do růžova. Podáváme s bramborem a omáčkou. Arabská č ... …více»

Artyčoky po římsku

Artyčoky po římsku
25. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Artyčoky po římsku: Odřízneme zevní tuhé listy artyčoků, spodek odkrojíme, aby měly artyčoky kuželkovitý tvar. Pak seřízneme vršky a potřeme citrónovou šťávou, aby nečernaly. Lístky zlehka rozevřeme a nasypeme mezi ně sů ... …více»

Artyčoky s rozpuštěným máslem

Artyčoky s rozpuštěným máslem
25. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Artyčoky s rozpuštěným máslem: Artyčoky omyjeme a spaříme, potom je asi 1 hodinu vaříme v páře nebo ve slané vodě, do které jsme přidali trochu másla a citrónové šťávy. Když jsou artyčoky uvařené (poznáme to tak, že se dají lístky ... …více»

Italská brokolice s česnekem

Italská brokolice s česnekem
25. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Italská brokolice s česnekem: Brokolici spaříme v horké vodě, rozdělíme na růžičky a v kastrolu, v němž jsme napěnili olej a osmažili česnek a zelenou petrželku. Brokolici chvíli smažíme, pak přidáme rajčatový protlak, osolíme, op ... …více»

Buchta ze špenátu

Buchta ze špenátu
25. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Buchta ze špenátu: Do špenátu přidáme žloutky, mouku, sůl, česnek a nakonec vmícháme vyšlehané bílky (sníh). Hladké těsto nalijeme do vymazaného pekáčku pečeme přibližně 15 minut na 180 C. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !