Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné cukety v těstíčku

Plněné cukety v těstíčku
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Plněné cukety v těstíčku: Z mouky, piva, vejce, cukru, česnekové soli a oleje připravíme těstíčko a necháme 15 minut v klidu. Cukety omyjeme, osušíme a neoloupané nakrájíme na 1/2 cm silná kolečka. Posypeme je solí a pepřem a ... …více»

Papriky plněné ovčím sýrem

Papriky plněné ovčím sýrem
21. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Papriky plněné ovčím sýrem: Papriky opatrně opečeme na části tuku na pánvi, aby se nepřipálily a nepopraskaly. Sýr rozmačkáme, vmícháme do něj vejce a jemně sekanou petržel. Sýrem naplníme papriky, obalíme je lehce v mouce a vlo ... …více»

Lilky na lyonský způsob

Lilky na lyonský způsob
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Lilky na lyonský způsob: Lilky omyjeme, podélně překrojíme, osolíme a necháme 15 minut odležet. V ohnivzdorné formě rozehřejeme 2 lžíce oleje. Sůl z lilků oškrabeme, půlky lilků do 2/3 vydlabeme. Potom je ze všech stran opeče ... …více»

Zapékaný pór

Zapékaný pór
21. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný pór: Z póru použijeme pouze světle zelené části, aso 600 g (zelené odřezky si schováme na polévku). Žluté kousky u kořene zkrátíme, větší přepůlíme. Pór důkladně omyjeme a 20 minut povaříme ve 2 litrech .. ... …více»

Lečo se žampióny a bramborem

Lečo se žampióny a bramborem
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Lečo se žampióny a bramborem: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na nudličky rozkrájené papriky, na kolečka nakrájená rajčata a na plátky krájené žampiony. udusíme doměkka. Potom zahustíme světlou jíškou, p ... …více»
 

Opékané patisony

Opékané patisony
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Opékané patisony: Opláchnuté patisony oloupeme, rozkrojíme na půlky, lžící vyškrábneme semena, dužninu pokrájíme na tenké plátky, osolíme je, posypeme kmínem a opékáme po obou stranách na rozehřátém tuku. Hned je podáv ... …více»

Chřest na másle

Chřest na másle
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Chřest na másle: Chřest ostrým nožem nebo speciální škrabkou rovnoměrně shora dolů oloupeme a uvolníme tvrdší slupku. Dřevnaté konce odřežeme. Oloupaný chřest krátce opláchneme ve studené vodě a rozdělený na 4 porce s ... …více»

Čekanka se šunkou

Čekanka se šunkou
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Čekanka se šunkou: Z čekanky odstraníme vnější zvadlé listy a zkrátíme košťál. Přivedeme k varu asi 2 litry osolené vody a čekanku v ní vaříme 10 minut. Košťály necháme odkapat a vychladnout. Ohnivzdornou formu vymažeme ... …více»

Hrášek na holanský způsob

Hrášek na holanský způsob
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Hrášek na holanský způsob: Přivedeme k varu 1 litr osolené vody. Do vařící vody nasypeme hrášek. Bylinky opláchneme studenou vodou, svážeme a vložíme do vařící vody k hrášku. Vaříme přiklopené 15-20 minut. Uvařený hrášek nechám ... …více»

Rajčata na francouzský způsob

Rajčata na francouzský způsob
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +-________
Příprava receptu Rajčata na francouzský způsob: 6 rajčat omyjeme, osušíme, vršky odkrojíme, zbylá rajčata oloupeme a dužinu nakrájíme. Rajčata s odkrojeným vrškem vydlabeme a dužinu nakrájíme. Zrníčka a místo stopky odstraníme. 6 vydlabaných rajčat ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !