Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mangold se strouhankou

Mangold se strouhankou
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Mangold se strouhankou: Přivedeme k varu 2 litry osolené vody. Mangold důkladně propereme, necháme odkapat. Listy stáhneme se shora dolů. Mangold nekrájíme na kousky dlouhé asi 4 cm, vložíme do vařící vody a přiklopené vařím ... …více»

Lipská zadělávaná zelenina

Lipská zadělávaná zelenina
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Lipská zadělávaná zelenina: Hrášek vyloupeme, karotku očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Chřest oloupeme a dřevnaté konce odřízneme. Ze smržů odřežeme konce tření a houby důkladně omyjeme pod tekoucí vodou. Větší ho ... …více»

Kedlubny se smetanovou bylinkovou omáčkou

Kedlubny se smetanovou bylinkovou omáčkou
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Kedlubny se smetanovou bylinkovou omáčkou: Kedlubny omyjeme, jemné vnitřní lístky odřízneme a dáme stranou. Kedlubny oloupeme, všechny dřevnaté části odřízneme, rozčtvrtíme a nakrájíme na silnější nudličky. 2 litry vody s citrónovou šťávou při ... …více»

Zapékaný fenykl

Zapékaný fenykl
20. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný fenykl: Z fenyklových cibulek odstraníme stopky a konce kořínků. Nať omyjeme, osušíme, nakrájíme nadrobno a přikryté položíme stranou. Očištěné cibulky omyjeme a překrojíme. Rozpustíme máslo a za stálého mích ... …více»

Květák v bylinkové omáčce

Květák v bylinkové omáčce
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Květák v bylinkové omáčce: Z květáku odřízneme košťál a odstraníme listy. Květák na 30 minut ponoříme hlávkou dolů do studené vody, osolíme, aby vyplaval případný hmyz. Přivedeme k varu 1 litr vody s citrónovou ... ... …více»
 

Fazolky s rajčaty a smetanou

Fazolky s rajčaty a smetanou
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Fazolky s rajčaty a smetanou : Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na tuku, přidáme fazolky pokrájené na kousky, podlijeme malým množstvím vody, osolíme a dusíme pod pokličkou. Když jsou fazolky napůl dušené, přidáme pokr ... …více»

Vařená zelenina se strouhankou a vejci

Vařená zelenina se strouhankou a vejci
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Vařená zelenina se strouhankou a vejci : Očištěnou čerstvou nebo zmrazenou zeleninu vložíme do vařící osolené vody, rychle přivedeme k varu a dále vaříme mírným varem do změknutí. Vařenou zeleninu vyjmeme, na cedníku dáme dobře okapat, přelo ... …více»

Patisonová směs

Patisonová směs
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Patisonová směs: Opláchnuté patisony oloupeme, rozkrojíme na půlky, lžící vyškrábneme semena, dužninu pokrájíme na drobné kostičky, osolíme, vložíme na cedník a necháme okapat. Na másle podusíme cibuli pokrájenou na t ... …více»

Květák zapékaný v bešamelu

Květák zapékaný v bešamelu
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Květák zapékaný v bešamelu : Květák rozebereme na menší růžičky a vložíme do vroucí osolené vody, vaříme asi 5 minut (je důležité, aby růžičky zůstaly pevné). Bešamel: Rozpustíme máslo, přidáme mouku a vymícháme světlou jíšku. ... …více»

Máslová růžičková kapusta

Máslová růžičková kapusta
20. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Máslová růžičková kapusta : Očištěné kapustičky rozřízneme na čtvrtky a všechny vložíme do vroucí dobře osolené vody. Vaříme cca 5 minut a scedíme. Na pánvi si rozehřejeme 100g másla přidáme okapané kapustičky a promícháme z r ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !