Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelený hrášek v páře

Zelený hrášek v páře
15. 09. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zelený hrášek v páře: Kurkumu a hrášek opékáme 3 minuty na tuku při nízké teplotě. Okořeníme koriandrem, pepřem a solí, zamícháme a přidáme cibuli naloupanou po vrstvách. Opékáme 1 minutu, pak podlijeme lžicí vody, dobře p ... …více»

Kari s kapustou

Kari s kapustou
15. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Kari s kapustou: Očištěnou kapustu nakrájíme a namočíme na 1 hodinu do slané vody. Koření rozdrtíme nebo rozemeleme, cibuli nasekáme a opražíme na 15 g tuku. Kapustu vyjmeme z vody, necháme oschnout a opékáme ji spo ... …více»

Dušené řepy

Dušené řepy
15. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Dušené řepy: Řepy očistíme, opečeme je v těžké pánvi na 30 g tukua uschováme. (Malé opékáme vcelku, větší rozpůlíme). Na zbytku tuku opečeme za stálého míchání nakrájenou cibuli, mletý sezam a mák, zázvor, kayensk ... …více»

Dušený květák

Dušený květák
15. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Dušený květák: Květák omyjeme, osušíme a rozdělíme ho na růžičky. Nahřejeme tuk a opékáme na něm hořčičná semena. Když začnou praskat, přidáme kurkumu a půl minuty mícháme při mírné teplotě. Pak vložíme květák, okoř ... …více»

Syrský lilek

Syrský lilek
15. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Syrský lilek : Připravujeme den předem, lilky musí být vysušené. Okrájíme kůru a konce lilků, krájíme podélně na tenké plátky (cca 3-4 mm silné). Posolené z obou stran poklademe v jedné vrstvě na předem nachystané u ... …více»
 

Svěží brokolice

Svěží brokolice
14. 09. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Svěží brokolice: Z majonézy, pomletých oříšků, smetany, několika kapek estragonového octa a nasekaného estragonu připravíme dresink. Důkladně promícháme a necháme chvíli uležet. Brokolici povaříme v osolené vodě a ješ ... …více»

Rychlý zeleninový pilaf

Rychlý zeleninový pilaf
14. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Rychlý zeleninový pilaf: Rýži basmati důkladně propláchneme studenou tekoucí vodou (odtékající voda by měla být čirá) a necháme okapat. Žampiony, měly by být malé, oloupeme a očistíme. Rajče omyjeme a nakrájíme na kolečka. Če ... …více»

Vařený květák se strouhankou

Vařený květák se strouhankou
14. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Vařený květák se strouhankou: Očištěný květák vložte na čtvrt hodiny do vody s přídavkem soli, pak jej opláchněte a ve vařící osolené vodě vodě ho uvařte doměkka. Květák položíme na nahřáté talíře a posypeme nasucho opraženou st . ... …více»

Žampiony se šmakounem a fazolkami

Žampiony se šmakounem a fazolkami
13. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Žampiony se šmakounem a fazolkami: Fazolové lusky uvaříme v páře, stačí pět minut. Na co nejmenším množství oleje zpěníme pokrájenou cibuli a přidáme na plátky pokrájené žampiony. Za stálého míchání smažíme, než houby pustí vodu. Osolí ... …více»

Vegetariánská mňamka

Vegetariánská mňamka
13. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Vegetariánská mňamka: Na pánev dáme 2 lžíce olivového oleje, dvě hrsti fazolek mungo s klíčky a dvě hrsti nejlépe celozrnných vlasových nudlí. Chvíli necháme opražit, poté snížíme teplotu. Přidáme na malé kostičky pokrá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !