Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.12. 2025
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto se špenátem

Rizoto se špenátem
2. 12. 2007 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Rizoto se špenátem: posekaný špenát dáme do rozehřátého oleje s utřeným česnekem. Přidáme rýži, 2/3 strouhaného sýra a část nakrájené petrželové natě. Osolíme, promícháme, zalejeme zeleninovým vývarem a dusíme tak dlouho ... …více»

Vaječná brokolice

Vaječná brokolice
2. 12. 2007 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Vaječná brokolice: Cibuli zpěníme na másle, přidáme drobně pokrájenou brokolici, špetku soli a dusíme. Měkkou brokolici zalejeme rozšlehanými vejci s petřelkou a za stálého míchání necháme srazit. Vaječnou brokolici pod ... …více»

Zelné flíčky

Zelné flíčky
2. 12. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zelné flíčky: Na sádle opražíme cukr na karamel a zalijeme ho trochou vody. Přidáme drobně nastrouhané zelí, sůl a přikryté dusíme do měkka. Během dušení občas promícháme. Do podušeného zelí zamícháme flíčky, kt .. ... …více»

Vegetariánské kari s cizrnou, rajčaty a špenátovými lístky

Vegetariánské kari s cizrnou, rajčaty a špenátovými lístky
2. 12. 2007 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Vegetariánské kari s cizrnou, rajčaty a špenátovými lístky : Cizrnu z konzervy raději ještě pokaždé propláchneme na sítu, občas bývá v rosolovité šťávě a také samotná cizrna chutná lépe. Vždycky z ní ještě vybereme případná černá zrnka, to zabere jen tak dvě vt ... …více»

Brambory s cizrnou

Brambory s cizrnou
2. 12. 2007 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Brambory s cizrnou : Cizrnu namočíme přes noc do vody. Potom ji uvaříme s bobkovým listem. Správně uvařená cizrna se dá snadno rozmáčknout mezi dvěma prsty. Na oleji osmahneme koření a restujeme v něm brambory do zlatova ... …více»
 

Hummus s omáčkou tahini

Hummus s omáčkou tahini
2. 12. 2007 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Hummus s omáčkou tahini : Namočíme cizrnu přes noc. Scedíme, zalijeme čistou vodou a zvolna vaříme do změknutí asi 1 hodinu. Scedíme. Dáme stranou vrchovatou lžíci cizrny na pozdější dekoraci a rozmačkáme nebo rozemeleme zbyte ... …více»

Arabská kaše

Arabská kaše
2. 12. 2007 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Arabská kaše : Cizrnu namočíme do studené vody, přes noc ji necháme nabobtnat a na druhý den uvaříme doměkka. Musí být celý čas pod vodou, jinak nezměkne. Když bude hotová, odebereme asi 8 lžic. Pak přimícháme další ... …více»

Zapékaná zelenina v cizrnovém těstě

Zapékaná zelenina v cizrnovém těstě
2. 12. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Zapékaná zelenina v cizrnovém těstě: Zeleninu nakrájíme na kostky asi 1-2 cm. Připravíme si čons a smícháme ho s cizrnovou moukou, solí a vodou, tím se vytvoří řídké těsto, kterým zalijeme zeleninu. tuto směs nalijeme na plech nebo do re ... …více»

Rajčata s tofu

Rajčata s tofu
2. 12. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Rajčata s tofu : Rajčata umyjeme a nakrájíme na malé, tenké dílky. Petrželku dobře propereme, jemně nasekáme a přidáme spolu s drobně nakrájenou cibulí k rajčatům. Zakapeme olejem, okyselíme, podle chuti osolíme a opa ... …více»

Rajská rýže

Rajská rýže
1. 12. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Rajská rýže: Mezitím co dáme vařit rýži (nezapomente přidat do rýže sůl) si nakrájíme na malé kostičky papriky a rajčata. Smícháme je do hrnce a vaříme s neustálím mícháním dokud se nebudou tzv."topit" ve šťávě. ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !