Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Arabská kaše

fotka Arabská kaše
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Arabská kaše :

1 kg cizrny  | 1 l zeleninového vývaru  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce arašídové pasty  | 2 lžíce citronová štáva  | 1 l mléka  | 3 stroužky česneku  |  sůl

Postup přípravy receptu Arabská kaše :

Cizrnu namočíme do studené vody, přes noc ji necháme nabobtnat a na druhý den uvaříme doměkka. Musí být celý čas pod vodou, jinak nezměkne. Když bude hotová, odebereme asi 8 lžic. Pak přimícháme další vývar, olej, pastu, citronovou šťávu a necháme za stálého míchání přejít varem. Poté přidáme mléko, prolisovaný česnek a sůl. Dál už nevaříme. Do každé porce na talíř přidáme 1 lžíci uvařené cizrny a arabskou kaši podáváme s bagetou.


Fotky receptu Arabská kaše :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Arabská kaše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !