Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gnocchi se zeleninou a bazalkou

fotka Gnocchi se zeleninou a bazalkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 46

Použité suroviny receptu Gnocchi se zeleninou a bazalkou:

1 bal. gnocchi  | 1 červená paprika  | 1 cuketa malá  | 1 lžíce octa  | 5 lžic oliv. oleje  | 2 lžíce raj. protlaku  | 1 str. česneku  | 4 lžíce zelenin. vývaru  |  sůl a pepř  |  bazalka

Postup přípravy receptu Gnocchi se zeleninou a bazalkou:

Gnocchi uvaříme podle návodu. Cuketu nakrájíme na tenké plátky, papriku na malé proužky a krátce opečeme na 3 lžících oleje. Česnek, ocet, zbytek oleje, protlak a vývar smícháme do husté zálivky. Promícháme se zeleninou, dochutíme solí a pepřem a ozdobíme bazalkou.


Fotky receptu Gnocchi se zeleninou a bazalkou:

Gnocchi se zeleninou a bazalkou
Gnocchi se zeleninou a bazalkou
Gnocchi se zeleninou a bazalkou
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Gnocchi se zeleninou a bazalkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !