Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pyrenejský hrnec

fotka Pyrenejský hrnec
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pyrenejský hrnec:

10 dkg anglická slanina vcelku  | 4 rajčata  |  cibule  |  česnek  |  sůl  |  pepř  |  rajský protlak  | 500 g lusky

Postup přípravy receptu Pyrenejský hrnec:

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme do hrnce rozškvařit - mícháme. Na to dáme nadrobno pokrájenou cibulku. Až zrůžoví, tak vložíme lusky (v zimě používám zamražené lusky i rajčátka).

Nakonec dáme oloupaná a na osminky pokrájená rajčata, osolíme, opepříme, přidáme 2-3 stroužky česneku a podlijeme vodou tak, aby bylo vše akorát ponořeno. Dusíme za občasného míchání, případně podlévání až do změknutí fazolí. Nakonec šťávu zahustíme 1 plechovkou rajského protlaku.

Jako přílohu podáváme tmavý chléb, ale lze i vařené brambory. Navrch můžeme na ozdobu přidat zelené koření (nať petrželky, celeru nebo pažitku).


Fotky receptu Pyrenejský hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pyrenejský hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !