Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem

fotka Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem:

dle potřeby a chuti brokolice  |  bešamel  |  parmazán  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem:

Brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka, dáme do zapékací misky, polijeme bešamelem a hojně posypeme parmazánem. Pečeme do růžova.


Fotky receptu Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem:

Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Fotky vložil: Vlamape,avalanche2,VendaD,cudovluc,vilka 
Hodnocení receptu Zapečená brokolice s bešamelem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !