Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezvadná sekaná v rosolu

fotka Bezvadná sekaná v rosolu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bezvadná sekaná v rosolu:

250 g vepřového masa  | 250 g hovězího masa  | 2-3 lžičky Solamylu  |  sůl, pepř  | 1-2 vejce  | 1 vejce vařená natvrdo  | 2 větší vařené mrkve  |  zelená petrželka  |  želatina

Postup přípravy receptu Bezvadná sekaná v rosolu:

Vepřové a hovězí maso umeleme (nebo koupíme maso již umleté), přidáme Solamyl, sůl, pepř a důkladně promícháme. Směs rozložíme na navlhčenou gázu. Vejce ušleháme, upečeme omeletu, položíme jí na maso a poklademe vařenou mrkví. Vše zabalíme, upravíme do šišky, obalíme gázou a vaříme do měkka v hovězím vývaru (může být připraven i z masoxu).
Uvařenou sekanou vyjmeme a necháme vychladnout. Mezitím ze želatiny a masového vývaru připravíme rosol. Ze studené sekané sejmeme gázu, ozdobíme natvrdo vařeným vejcem, zelenou petrželkou a zalijeme teplým rosolem. Opět uložíme do chladna.
Podáváme s křenem.


Fotky receptu Bezvadná sekaná v rosolu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezvadná sekaná v rosolu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !