Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Biftek v marinádě

fotka Biftek v marinádě
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Biftek v marinádě:

1 biftek ze svíčkové  | 1 1/2 šálku salátového oleje  | 3/4 šálku sójové omáčky  | 1/4 šálku worcesteru  | 2 lžíce hořčice  | 2 lžičky soli  | 1 lžíce nahrubo umletého pepře  | 1 lžička sušené petrželové natě  | 2 stroužky nakrájeného česneku  | 1/2 šálku čerstvé citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Biftek v marinádě:

Všechny přísady dobře smícháme. Maso vložíme do hluboké mísy, přidáme marinádu a stále jí maso poléváme. Na noc maso uložíme do chladničky. Po vyndání ho osušíme a grilujeme při vysoké teplotě. Nakrájíme ho na plátky, ohřejeme marinádu a servírujeme ji jako omáčku. Jako příloha se hodí sterilovaná kukuřice.


Fotky receptu Biftek v marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Biftek v marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky