Vložil: | Vydrysek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Biftek z mletého masa:
250 g mletého hovězího masa
| 1 nastrouhaná cibule
| 1 lžíce hořčice
| sůl
| pepř
| pažitka
| 2 syrové nastrouhané brambory
| 3 lžíce oleje
| sádlo na smažení
Postup přípravy receptu Biftek z mletého masa:
Mleté maso s nastrouhanými brambory a cibulí smícháme, osolíme, opepříme. Rukama namočenýma v oleji tvarujeme 8 bifteků, které smažíme na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova. Do vypečené šťávy rozmícháme hořčici a nasekanou pažitku a touto omáčkou bifteky přelijeme. Můžeme podávat s bramborem nebo s chlebem.
Fotky receptu Biftek z mletého masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!