Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílá česnečka

fotka Bílá česnečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bílá česnečka:

3 větší stroužky česneku  |  2 lžíce másla  | 3 lžíce hladké mouky  |  hovězí vývar  | 1 šlehačka  |  koření Vegeta  |  karí koření  |  mletý pepř  |  majoránka  |  drcený kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Bílá česnečka:

Česnek pokrájíme na velmi tenké plátky a vložíme do hrnce s rozehřátým máslem. Přidáme drcený kmín, špetku karí koření a mletého prpře, vegetu, promícháme, přidáme mouku a za stálého míchání nepatrně osmahneme a zalijeme buď vývarem nebo mlékem. Po něm je polévka bělejší. Začneme za stálého míchání vařit, dolévání mlékem nebo vývarem si určujeme hustotu a jemnost. Můžeme přidat najemno pokrájené brambory. Po provaření mouky asi za 10 minut přidáme do polévky šlehačku se lžící mouky a podle potřeby ještě nastavíme mlékem nebo vývarem.Krátce zavaříme, přidáme majoránku a dosolíme. Na talíři posypeme polévku na másle osmaženými kostiškami rohlíků.


Fotky receptu Bílá česnečka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílá česnečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !