Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Bílá ředkev plněná jehněčím masem:
2 bílé ředkve
| 400 g jehněčí plece bez kosti
| 1 vejce
| 2 stroužky česneku
| 100 g veky
| 1 cibule
| 50 g slaniny
| 1 lžíce mouky
| 0,5 dl bílého vína
| sůl, pepř, tymián
Postup přípravy receptu Bílá ředkev plněná jehněčím masem:
Ředkev očistíme, seřízneme konce a vydlabeme. Jehněčí maso umeleme s vymáčenou vekou, dochutíme, přidáme utřený česnek, vejce, opraženou slaninu s cibulí a důkladně vymícháme. Touto faší naplníme vydlabané ředkve a za stálého podlévání pečeme asi 40 - 60 minut. Z výpeku, mouky a bílého vína připravíme šťávu, provaříme ji a dochutíme tymiánem.
Fotky receptu Bílá ředkev plněná jehněčím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!