Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Birminghamský smažený králík

fotka Birminghamský smažený králík
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Birminghamský smažený králík:

1 králičí zadek  | 150 g cibule  |  celý pepř  |  mletá paprika  |  bobkový list  |  tymián  | 1 citrón  |  olej na smažení  |  těstíčko  | 250 ml vody  | 100 g hladké mouky  | 2 vejce  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Birminghamský smažený králík:

Zadní díl z králíka omyjeme, osušíme, nasekáme na porce a osolíme. Marinádu připravíme z pokrájené cibule, mleté papriky, tymiánu, bobkového listu a citrónové šťávy. Porce masa necháme v marinádě odležet alespoň 3 hodiny a maso během macerování obracíme. Z vody, hladké mouky, žloutků a oleje připravíme těstíčko, které zlehčíme sněhem z bílků. Porce králíka máčíme v těstíčku a zvolna smažíme v oleji.


Fotky receptu Birminghamský smažený králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Birminghamský smažený králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles