Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.05. 2025
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Blančin boršč

fotka Blančin boršč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Blančin boršč:

20 dkg červené řepy  | 5 dkg mrkve  | trochu petržele  | 4 dkg cibule  | 20 dkg zelí  | trochu rajčatového protlaku  | trochu másla  | 1 cl octa  | trochu krystalového curku  | trochu hladké mouky  | 2 kuličky celého pepře  | 1/3 bobkového listu  | 2/3 l vývaru (hovězí zeleninový)  | 1/3 dl kysané smetany  | 10 dkg hovězího masa  |  zelená petrželka nebo kopr

Postup přípravy receptu Blančin boršč:

Na másle podusíme 30 - 40 minut na nudličky nakrájenou červenou řepu s protlakem a octem. Zvlášť na másle dusíme 20 minut nakrájenou cibuli a rovněž na nudličky nakrájenou mrkev a petržel s cukrem. Zelí vaříme ve vývaru asi 15 minut. Nakonec vše smícháme s jíškou a kořením a vaříme dalších 20 minut. Před koncem přidáme smetanu a zelenou petrželku nebo kopr.


Fotky receptu Blančin boršč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Blančin boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !