Vložil: | Estrellka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Blančin boršč:
20 dkg červené řepy
| 5 dkg mrkve
| trochu petržele
| 4 dkg cibule
| 20 dkg zelí
| trochu rajčatového protlaku
| trochu másla
| 1 cl octa
| trochu krystalového curku
| trochu hladké mouky
| 2 kuličky celého pepře
| 1/3 bobkového listu
| 2/3 l vývaru (hovězí zeleninový)
| 1/3 dl kysané smetany
| 10 dkg hovězího masa
| zelená petrželka nebo kopr
Postup přípravy receptu Blančin boršč:
Na másle podusíme 30 - 40 minut na nudličky nakrájenou červenou řepu s protlakem a octem. Zvlášť na másle dusíme 20 minut nakrájenou cibuli a rovněž na nudličky nakrájenou mrkev a petržel s cukrem. Zelí vaříme ve vývaru asi 15 minut. Nakonec vše smícháme s jíškou a kořením a vaříme dalších 20 minut. Před koncem přidáme smetanu a zelenou petrželku nebo kopr.
Fotky receptu Blančin boršč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!