Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Blesková treska pro začátečníky

fotka Blesková treska pro začátečníky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Blesková treska pro začátečníky:

1 balení mrazené tresky  | 2 balení mrazené zeleniny-hrášek s mrkví  | 2 lžíce másla  |  sůl  |  kmín

Postup přípravy receptu Blesková treska pro začátečníky:

Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na maximální teplotu (250 °C), když se voda začne vařit odklopte a pokračujte dalších 10 minut na maximální teplotu. HOTOVO.
Příloha bramoborová kaše. Může být i instantní, kterou stihnete připravit v průběhu pečení.



Nejjednodušší možný a přitom výborný recept, funguje jako záchranná rodinná večeře z mrazáku nebo bleskové a zároveň plnohodnotné teplé jídlo. Používáme, pokud nemáme svědomí mazat dětem k večeři rohlík a zároveň už není sil vařit. Neexistuje způsob jak to zkrazit nebo připálit.




Fotky receptu Blesková treska pro začátečníky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Blesková treska pro začátečníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !