Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskový houbový guláš

fotka Bleskový houbový guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bleskový houbový guláš:

1 lžíce rostlinného oleje  | 300 g hovězí roštěné či tzv. minutkového steaku, nakrájené na proužky  | 100 g plátků z hub - lesních či žampionů (sušené předem namočte a povařte)  | 2 lžičky papriky  | 750 g brambor, nakrájených na kostičky  | 600-700 ml vřelého hovězího vývaru  | 400-500 g hotové rajčatové omáčky  |  sůl a pepř na dochucení  | hrst nahrubo nasekaných lístků petržele  |  bílý jogurt, nejlépe bio, k podávání

Postup přípravy receptu Bleskový houbový guláš:

Část oleje rozpalte ve velkém nepřilnavém kastrolu a dvě minuty na něm smažte hovězí. Jednou promíchejte. Pak maso vyjměte a dejte stranou. Do hrnce dolijte olej a opečte houby.
2. Poprašte je paprikou, lehce zasmahněte, přisypte brambory, přilijte vývar i omáčku. Po­řádně zamíchejte, osolte, opepřete a na mírném plameni duste pod pokličkou asi dvacet minut, aby brambory změkly. Přidejte maso i se šťávou, kterou pustilo, a prohřejte. Vmíchejte petržel, lžíci jogurtu a ihned podávejte.


Fotky receptu Bleskový houbový guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskový houbový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !