Použité suroviny receptu Bleskový pekáček s rybou :
500 g ryby vykuchané, očištěné a nakrájené na porce (kapr, candát i zmražené filé)
| 1 ks vejce
| 80 g rozpuštěného másla
| sůl a pepř
| 30 g hladké mouky
| 1/8 litru mléka a nebo smetany
| 2 lžíce strouhanky
| 5 lžic jablečného octa
Postup přípravy receptu Bleskový pekáček s rybou :
Rybí porce pokapeme octem, osolíme, popeříme a dáme do hodně vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou. Do mléka rozkvedláme vejce s mouku a těstíčkem zalijeme rybu. Zbytkem másla pokapeme povrch a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 30 min.
Podáváme s rýží a blanšírovanou zeleninou dle Vaší chutě.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Bleskový pekáček s rybou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!