Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bliny s lososovým kaviárem

fotka Bliny s lososovým kaviárem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Bliny s lososovým kaviárem:

200 g hladké mouky  | 2 vejce  | 3 dl mléka  | 15-20 g droždí  | 10 g cukru  | olej na smažení  | 1 kelímek hustší zakysané smetany  | 1 sklenička kaviáru z lososa  | kousek másla

Postup přípravy receptu Bliny s lososovým kaviárem:

Do mísy nalijeme část vlažného mléka, rozmícháme v něm droždí s cukrem a lžící mouky, mísu postavíme na teplé místo a kvásek necháme vykynout. Pak k němu přidáme zbytek vlažného mléka, žloutky, špetku soli a mouku a na závěr zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Těsto zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě kynout, až zdvojnásobí svůj objem (trvá to asi 45minut). Vykynuté těsto lijeme menší naběračkou do vymazaného lívanečníku nebo na pánev s olejem do tvaru malých lívanečků a zvolna smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme je ihned, pokapané roztaveným máslem a doplněné zakysanou smetanou a kaviárem, případně i šampaňským.


Fotky receptu Bliny s lososovým kaviárem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bliny s lososovým kaviárem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !