Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bohaté řízečky

fotka Bohaté řízečky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bohaté řízečky:

150 g šunky  |  olej  | 200 g žampiónů  | 6 plátků vepř. krkovice  | 250 ml smetany  |  pepř  |  sýr  |  sůl

Postup přípravy receptu Bohaté řízečky:

Cibuli a žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme, žampiony nakrájíme na plátky. Krkovici naklepeme, osolíme a opepříme.
V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme krkovici po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli dáme žampiony. Tuto směs dáme do zapékací mísy, na to dáme restované maso, poklademe šunkou a sýrem a zalijeme polovinou smetany. Bohaté řízky dáme na 30 minut zapéct do předehřáté trouby. Poté přidáme zbytek smetany a dáme ještě jednou zapéct asi na 20 minut.
Bohaté řízky vyjmeme z trouby. Hotové bohaté řízky podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Bohaté řízečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bohaté řízečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !