Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bohémské filé

fotka Bohémské filé
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bohémské filé:

1 kg filé  | 1 kg rajčat  | 125 g másla  |  chléb  |  petržel  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Bohémské filé:

Osolím a okmínuji plátky filé, opeču po obou stranách, podleji
trochu vodou, přidám veškerá rajčata, pokrájená do libovolných
tvarů. Moc nedusím, spíš proteplím, přesunu po porcích na talíře, talíře po jednom šoupnu bohémům, do každého investuji ještě čtvereček másla, vyrobím pět parádních čepic nakrájené petrželky a dílo uzavřu výzvou, aby si bohémové přikousli miniaturního krajíce chleba.


Fotky receptu Bohémské filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bohémské filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles