Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Boloňské ragú

fotka Boloňské ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Boloňské ragú:

200 g cibule  | 20 g česneku  | 200 g mrkve  | 160 g řapíkatého celeru  |  olivový olej  | 200 g mletého vepřového masa  | 300 g mletého hovězího masa  | 200 g parmské šunky  | 800 g čerstvého comcasé z rajčat  | 6 lžic rajského protlaku  | 250 ml masového vývaru  | 500 ml rajčatové šťávy  | 80 g másla  |  sůl  |  čerstvě mletý pepř  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Boloňské ragú:

Najemno nakrájenou cibuli, česnek, mrkev a celer osmahneme na oleji dozlatova, přidáme mleté maso a opečeme. Potom přidáme na jemno nakrájenou šunku, comcasé (spařená, oloupaná, semínek zbavená a na kostičky nakrájená rajčata) a rajský protlak a krátce orestujeme. Nakonec přidáme ještě vývar a rajčatovou šťávu a dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké. Ochutíme máslem, solí, pepřem a jemně sekanou petrželovou natí.


Fotky receptu Boloňské ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Boloňské ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !