Postup přípravy receptu Boršc:
Hovězí maso omyjeme a vložíme do studené osolené vody. Přidáme MAGGI Zlatý Hovězí bujón a uvedeme do varu. Na mírném ohni vaříme doměkka. Do jiné nádoby dáme vařit na kostičky nakrájené brambory.
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme na nudličky nakrájenou mrkev a petržel, zalijeme vývarem z masa, přidáme zelí, bobkový list, pepř a vaříme, až je zelenina měkká.
Před koncem vaření přidáme sterilovanou červenou řepu, na plátky nakrájená oloupaná rajčata nebo rajčatový protlak, ocet, česnek utřený se solí, na kousky nakrájené uvařené maso a na kolečka nakrájenou klobásu nebo pikantní párek. Vše povaříme a úplně nakonec přidáme uvařené na kostičky nakrájené brambory a chvilku povaříme.
Na talířích boršč posypeme posekanou petrželkou a přidáme lžíci zakysané smetany.