200 g hovězího masa
| 200 g vepřového masa
| 300 g kořenové zeleniny
| 300 g zelí (kysané nebo sterilované),
| 200 g červené řepy
| 1 lžíce ocet
| 1-2 bobkový list
| 4-7 několik kuliček pepře a nového koření
| 100 g párků
| 1 šálek kysané smetany
Postup přípravy receptu Boršč-trochu jinak:
Hovězí maso nakrájíme na malé kostky a vložíme do dvou litrů studené vody. Vaříme do poloměka, pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k téměř měkkému masu. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené zelí a nakrájenou červenou řepu. Vše dovaříme doměka. V malém množství vody povaříme koření a vlijeme do polévky. Nakonec přidáme na plátky nakrájený párek. Při podávání podle chuti okyselíme a přidáme lžíci kysané smetany.
Fotky receptu Boršč-trochu jinak:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!