Vložil: | Gitulka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bramborová kaše jinak:
Brambory
| 1 lžíce másla
| 1 hrnek mléka
| 1 pórek (popř. cibule)
| koření Delikates od Knor
| olej na pánev
Postup přípravy receptu Bramborová kaše jinak:
Připravíme klasickou bramborovou kaši : do uvařených brambor přidáme lžíci másla, ohřáté mléko - podle množství brambor a šťoucháme na kaši.
Pórek (popř. cibuli - pórek nám ale chutná více) nakrájíme na velmi malé kostičky - jako když krájíte cibuli na drobno - já krájím i zelenou část pórku.
Na pánev s rozpáleným olejem dáme jemně nakrájený pórek a smažíme lehce zlata. Těsně před koncem přidáme koření Delikates od Knor. Z pánve sundáme ihned po smažení (třeba do misky).
Tento výtvor přidáme do připravené bramborové kaše a společně rozštoucháme. Je delikatesní i k obyčejným párkům - nebo jen tak.
Fotky receptu Bramborová kaše jinak:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!